Error,
Uw zoekopdracht is niet volledig.

Geef minimaal één optie mee.
Sluiten >
of zoek op
Keurmerk

Tegels

Wie kiest voor tegels heeft de keus tussen natuursteen of keramische tegels. Beide soorten tegels zijn toepasbaar als vloer- of wandbekleding. Bij Tegelconcurrent bieden wij uitsluitend keramische tegels aan omdat deze tegels meerdere voordelen bieden. Keramische tegels zijn beter bestand tegen zuren en chemische producten, zo is bijvoorbeeld uw woonkamer keuken of badkamer goed te reinigen.

Tegelconcurrent tegel assortiment

Zoekt u mooie tegels van goede kwaliteit voor een lage prijs? Dan bent aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment binnen tegels bestaande uit: vloertegels, wandtegels en mozaïek tegels.

Wij combineren kwaliteit, garantie, betrouwbaarheid en snelle correcte correspondentie met een lage prijs, hierdoor is Tegelconcurrent dé online tegelshop voor uw tegels. Wij zijn trots op al onze tevreden klanten, klik hier om hun reacties te lezen.

Bent u geïnteresseerd in onze tegels maar weet u niet waar u op moet letten om een kwalitatief goede keuze te maken laat u dan voorlichten bij vraag en antwoord over de begrippen en tegeleigenschappen.

De hardheid van onze tegels

Het uiterlijk van de tegel bepaald vaak in eerste instantie de keus, echter is de duurzaamheid vaak minstens zo belangrijk. Dit is niet altijd het geval, voor wandtegels is een beperkte weerstand tegen krassen vaak al voldoende terwijl vloertegels extra bescherming nodig hebben omdat deze meer belast worden.

 

Bij onze tegels geven we de hardheid van een tegel aan zodat altijd bekend is welke bescherming de tegel heeft, we hebben dit opgedeeld in de onderstaande categorieën.

 

Min: Geen weerstand tegen krassen
Uitsluitend toepasbaar als wandtegel.

Plus/Min: Beperkte weerstand tegen krassen
Zowel toepasbaar op wand en vloer, op de vloer is extra bescherming te adviseren.

Plus: Normale weerstand tegen krassen
Toepasbaar in elke particuliere ruimte met normale belasting.

Plus/Plus: Hoge weerstand tegen krassen
Toepasbaar in elke particuliere en zakelijke ruimte met hogere belasting.