Error,
Uw zoekopdracht is niet volledig.

Geef minimaal één optie mee.
Sluiten >
of zoek op
Veelgestelde vragen

U bent zo goedkoop, levert u wel 1e keus tegels?


Jazeker, wij leveren uitsluitend 1e keus tegels. Door grote partijen in te kopen, drukt dit de verkoopprijs aanzienlijk.Hoe weet ik of u betrouwbaar bent?


Wij zijn aangesloten bij het betrouwbare Webshop Keurmerk. Deze organisatie houdt zich bezig met correct zakendoen op het net. Wij zijn ook door deze organisatie getoetst.  Als u op het logo klikt op onze site kunt u meer informatie vinden.Heb ik wel garantie op de aankoop?


Jazeker, wij volgen de garantievoorwaarden van de desbetreffende fabrikant.Is er een geschillencommissie?


Jazeker, Webwinkel keurmerk heeft een geschillen commissie en/of arbitrage mogelijkheid.Klachten over geleverde producten?


U dient uw eventuele klacht áltijd te melden vóór verwerking van de tegels. Klachten over geleverde materialen worden anders niet in behandeling genomen. Hiervoor geldt: verwerkt is geaccepteerd. Klachten dienen binnen een redelijke termijn te worden gemeld.

 In mijn geleverde partij tegels zijn enkele tegels beschadigd, hoe lossen wij dit op?


Beschadigingen van tegels kunnen voorkomen in een partij tegels. Vervoer, opslag en overslag kunnen beschadigingen veroorzaken. Dit is inherent aan het vervoer van kwetsbare produkten. Overigens mogen in een partij tegels 3% onvolmaaktheden voorkomen. Bij een gemiddeld snijverlies van 10% is dit normaal geen probleem want dan worden de beschadigingen door de tegelzetter eraf gesneden. Dit wordt dan ook niet vergoed. Het is belangrijk beschadigingen en/of onvolmaaktheden binnen 48 uur te melden. Wij bekijken per geval hoe te handelen.Herroepingsrecht


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.Tegelconcurrent.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Tegelconcurrent.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Tegelconcurrent.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Tegelconcurrent.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 Rubrieken
Onderwerpen:
Shop
Tegel eigenschappen
Begrippen
Tegelmerken
Bezorgen/afhalen
Verwerking
Garantie
Visie en doelstelling
Website requirements
Monstertegels
Warmup electrische verwarming


Kunt u uw vraag niet vinden?
Neem dan contact met ons op.