Error,
Uw zoekopdracht is niet volledig.

Geef minimaal één optie mee.
Sluiten >
of zoek op
Veelgestelde vragen

Kan ik ook tegels afhalen?


Ja, dat is mogelijk. Dit kan op afspraak. Aan afhalen zijn geen extra kosten aan verbonden.
Bezorgt Palletways Dollevoet ook op zaterdag?


Palletways Dollevoet bezorgt alleen van maandag tot en met vrijdag.Kan ik een tijdstip van leveren opvragen?


Ja, dit kan. U belt op de dag met de customer service van Palletways Dollevoet 073-5225767 tussen 08.00 - 10.00 uur. De transporteur kan u dan vertellen hoe laat zij vermoedelijk gaan bezorgen. In verband met file en / of andere vertragingen wordt hiervoor een marge van 3 uur voor aangehouden. U hoeft dan ook niet de gehele dag thuis te blijven.

Tegen meerkosten kunt u ook zeker voor- of na de middag aangeleverd krijgen. Voor informatie vraag onze een van onze medewerkers.Kan ik pinnen bij afhalen?


Ja, dit kan. Er is een pinapparaat aanwezig in ozne showroom. Overigens kunt u ook contant betalen.

 Hoe snel kunt u leveren?


Bij voorraad artikelen dient u minimaal 48 uur aan te houden. E.e.a. afhankelijk van de snelheid van betalen. Afhalen kan meestal binnen enkele uren.Kan ik betalen aan de chauffeur?


Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u een gedeelte  van uw bestelling op het moment van aflevering aan de chauffeur.
- U betaald 30% aanbetaling online.
- Onder rembours kunt u tot maximaal € 1000,00 per zending aan de chauffeur betalen. In verband met de dekking van de verzekeringspolis is dit bedrag begrensd.
Indien het remboursbedrag hoger is dan € 1000,00 dan dient het verschil vooraf betaald te worden.
- U kunt bij de chauffeur uitsluitend contant/cash betalen.

Betaalkosten
Voor remboursbetalingen brengt Tegelconcurrent.nl 25,00 euro administratiekosten in rekening. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' heeft gekozen.Zet u de producten ook binnen in huis?


Palletways Dollevoet bezorgt pakketjes/ pallets zover zij veilig met de vrachtauto bij het leveringsadres kunnen komen. Het terrein dient dusdanig verhard te zijn dat de vrachtwagen hier over heen kan rijden. Dit is uitsluitend te bepalen door de chauffeur van Palletways Dollevoet. Bij palletleveringen moet het terrein berijdbaar zijn met palletwagen. Dit is uitsluitend te bepalen door de chauffeur van Palletways Dollevoet. Pakketjes en pallets worden naast de wagen gelost en maximaal tot de voordeur bezorgd van het gebouw op de begane grond.Wat doe ik met de meegeleverde emballage?


U kunt de emballage kostenloos zelf retourneren bij Tegelconcurrent.nl. U kunt er ook voor kiezen zelf voor afvoer van de emballage te zorgen bij een plaatselijke afvalververker.Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?


Leverdata van producten op bestelling variëren (afhankelijk van het fabrikaat) uiterlijk binnen 30 dagen . Indien de levertijd afwijkt of langer is dan de gevraagde afleverdatum wordt u binnen 24 na bestelling door ons bericht via de email.

 Wat bedoelt u met lengte toeslag bij de Schluter tegelstrips?


In verband met de lange verpakking (ca 310cm) zijn extra kosten verbonden aan de verzending van deze pakketten. De kosten bedragen eenmalig 17.50 inclusief btw, ongeacht het aantal Schluter tegelstrips. Bij afhaling van de strips geldt deze toeslag niet.Hoe kom ik te weten wat mijn verzendkosten van mijn bestelling zijn?


De verzendkosten worden automatisch berekend door ons systeem.

Door vrijblijvend de winkelwagen te vullen, met de door u gewenste artikelen en hoeveelheid daarvan, word het gewicht bepaald en vind u op het overzicht de kosten van het verzenden.Rubrieken
Onderwerpen:
Shop
Tegel eigenschappen
Begrippen
Tegelmerken
Bezorgen/afhalen
Verwerking
Garantie
Visie en doelstelling
Website requirements
Monstertegels
Warmup electrische verwarming


Kunt u uw vraag niet vinden?
Neem dan contact met ons op.