Error,
Uw zoekopdracht is niet volledig.

Geef minimaal één optie mee.
Sluiten >
of zoek op
Keurmerk

Betaalmethoden

Algemeen
U kunt op meerdere manieren uw bestelling(en) afrekenen. Contant, per overschrijving, iDEAL en PayPal. Daarnaast kunt u kiezen om het bedrag in één keer te voldoen of voor een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag.
In beide gevallen dient de (eerste) betaling binnen vijf dagen voldaan te worden. De rest van de betaling dient te geschieden voor uitlevering.

Contant betalen
U kunt contacte betalingen doen bij onze vestiging te Wijchen:
Buijs Ballotstraat 3
6603 BW Wijchen

Overschrijven
Wanneer u voor overschrijven kiest dient u het bedrag over te maken naar Rabobank rekeningnummer NL08 RABO 0152177973 ten name van Tegelconcurrent.nl ondervermelding van het ordernummer welke u in uw e-mailbevestiging kunt terugvinden.

iDEAL
Betalen via iDEAL betekent betalen via uw eigen bank! Wanneer u voor deze optie kiest wordt u doorverwezen naar een aparte, beveiligde website van Rabobank. U kunt vandaaruit uw eigen bank selecteren en betalen d.m.v. internetbankieren. Wij nemen de bestelling in behandeling zodra de betaling verwerkt is (meestal de eerstvolgende werkdag). U ontvangt na ontvangst van de betaling een e-mailbevestiging van ons. Voor meer informatie over iDEAL kunt de afbeelding rechts aanklikken.
Let op! Nadat u bij via iDEAL heeft betaald komt u niet automatisch op onze site terug. Om een orderbevestiging te ontvangen raden we u aan gebruik te maken van de "terug naar de webwinkel" knop op de Rabobank website.

PayPal
Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
PayPal is volledig ontworpen als één van de veiligste methoden voor online betalingen.
In tegenstelling tot andere financiële instellingen worden betalingen via PayPal verzonden zonder financiële informatie te delen.
Bovendien zal PayPal uw financiële informatie nooit aan derden verstrekken of doorverkopen.
Met de aankoopbescherming van PayPal zijn al uw online aankopen voor het volledige bedrag beschermd.
 
Rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u een gedeelte  van uw bestelling op het moment van aflevering aan de chauffeur.
U betaald 30% aanbetaling online.
Onder rembours kunt u tot maximaal € 1000,00 per zending aan de chauffeur betalen.
In verband met de dekking van de verzekeringspolis is dit bedrag begrensd.
Indien het remboursbedrag hoger is dan € 1000,00 dan dient het verschil vooraf betaald te worden.
U kunt bij de chauffeur uitsluitend contant/cash betalen.

Veiligheid
Alle gegevens die u via Tegelconcurrent.nl doorgeeft worden via een versleutelde, beveiligde verbinding verstuurd. Ook wanneer u via iDEAL betaald zult u op een beveiligde website van de Rabobank terechtkomen. Let bij het plaatsen van internet betalingen overigens altijd op het gele slotje dat in uw browser aanwezig moet zijn en het beginnen van het webadres met 'https' (bijvoorbeeld https://www.tegelconcurrent.nl).

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.