Error,
Uw zoekopdracht is niet volledig.

Geef minimaal één optie mee.
Sluiten >
of zoek op
Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op mijn tegelvloerverwarmingssysteem?


Warmup tegel-vloerverwarmingssystemen hebben een levenslange garantie. Deze verwarmingen zijn gegarandeerd voor de gehele levensduur van de vloerafwerking waaronder ze zijn geïnstaleerd.

De installatiemethoden zijn heel eenvoudig , maar een ongeluk zit in een klein hoekje . Voor dergelijke situaties biedt Warmup de unieke SafetyNet installatiegarantie aan. 

De thermostaten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Voor meer informatie over Warmup klik hier

 Wat houdt het Safety Net  installationgarantee precies in?


Als u alle aanbevolen installatieprocedures in de installatiehandleiding heeft gevolgd, maar vervolgens beschadigt u per ongeluk uw nieuwe verwarming voordat u de vloer betegelt, dan kunt u de beschadigde verwarming binnen 30 dagen, inclusief het originele aankoopbewijs naar Warmup terugzenden. Warmup zal dan uw verwaming ( maximaal 1 verwarming), voordat u de vloer heeft betegeld, GRATIS ** door een andere verwarming van hetzelfde merk en model vervangen. GEEN ENKEL ANDER BEDRIJF BIEDT DEZE GARANTIE

**Voor meer informatie zie die website van de fabrikant.Zijn de Warmup produkten wel goedgekeurd voor de Nederlandse markt?


Warmup systemen zijn de enige verwarmingssytemen op de markt die door al  de toonaangevende, onafhankelijke instellingen gekeurd en van wereldwijd erkende veiligheidskeurmerken zijn voorzien ASTA, BEAB, CE, KEMA, SEMKO, NEMKO, UL, GS en VDE.Ik heb nog nooit elektrische vloerverwarming gehad. Hoe bepaal ik wat ik nodig heb?


Indien u aan de hand van de gegevens bij de produkten of bij vraag en antwoord niet zeker bent over welke produkten u zou moeten gebruiken, dan neemt u contact op met Tegelconcurrent.nl . Onze deskundige medewerkers helpen u graag met uw keuze.

Heeft u uw keuze reeds kunnen maken dan kunt u hiervoor altijd een vrijblijvende offerte opvragen op onze contactpaginaIk zie dat het Warmup mattensysteen in 3 soorten 100 watt, 150 watt en 200 watt te verkrijgen is. Welke moet ik nu kiezen?


Voor elk systeem geldt dat overcapaciteit onnodig is en daardoor duurder is in gebruik. Wij adviseren het 200 watt systeem aan voor ruimtes waar extra snelle opwarmtijden wenselijk zijn, zeker als dit het enige verwarmingsysteem is. Ook voor ruimtes waar geen vloerisolatie is toegepast of kan worden toegepast is het 200 watt systeem aan te bevelen. Het systeem van 100 watt of 150 watt kan in ruimtes gebruikt worden waar de warmtebehoefte minder urgent is of waar ook andere warmtebronnen aanwezig zijn.

Warmup en Tegelconcurrent.nl bevelen het gebruik van de Warmup isolatieplaat echter sterk aan , zeker op betonnen vloeren.Wanneer moet ik het  Warmup kabelsysteem gebruiken in plaats van het Warmup mattensysteen.


Voor kleine of a-symetrische ruimtes is het makkelijker om een enkele verwarmingskabel te gebruiken. in grotere symetrische ruimtes kunnen matten vaak sneller gelegd worden.Kan ik de kabels van de Warmup vloerverwarmingssystemen op lengte maken als deze te lang zijn?


In geen enkel geval mogen de losse verwarmingskabels of verwarmingsmatten van Warmup op maat gemaakt worden.Verwarmt mijn elektrische verwarming ook de rest van mijn kamer?


De systemen van Warmup verwarmen zowel de kamer als de vloer. Dit wordt nauwkeurig geregeld door de nieuwe en unieke programmeerbare thermostaten. Het verschil tussen de temperatuur van de vloer en de stralingswarmte die u in de kamer voelt is afhankelijk van het feit of u Warmup isolatieplaten heeft geïnstalleerd en natuurlijk van de isolerende eigenschappen van de kamer zelf.Hoe goed regelbaar zijn de Warmup verwarmingsystemen?


De nieuwe digitale programmeerbare thermostaten bieden een uiterst precieze regeling van de vloer- en omgevingstemperatuur (met twee sensoren) en kan vooraf worden geprogrammeerd om precies aan uw wensen te voldoen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tegelconcurrent.nlKan ik zelf Warmup vloerverwarmingsystemen aanleggen?


Warmup systemen zijn zó eenvoudig mogelijk ontworpen om bekwame doe- het-zelvers de mogelijkheid te beiden zelf hun istallatie uit te voeren. Wel is belangrijk dat de aansluiting van de verwarming op de netvoeding door een erkende electriciën wordt uitgevoerd.Zorgen de isolatieplaten nu echt voor een snellere opwarming van mijn vloer?


Jazeker, een vloer voorzien van Warmup vloer isolatieplaten zal na ca 20-25 min op temperatuur zijn. Een ongeisoleerde beton/ cementdekvloer heeft hier ca 2 tot 8 uur voor nodig. (let op: dit zijn richtlijnen, deze waarden kunnen beinvloed worden door omgevingsfactoren)Is het gebruik van elektrische vloerverwarming niet veel duurder dan radiatoren via de CV?


Stijgende brandstofprijzen maken gasverwarmde CV verwarming steeds duurder. Gasprijzen stijgen veel sneller dan elektriciteitsprijzen. Warmup vloerverwarmingssysteem worden geleverd met levenslange garantie en heeft geen bewegende, aan slijtage onderhevige onderdelen. Een moderne ketel gaat  maar ca 10 tot 15 jaar mee. Als u dan ook de onderhoudskosten meerekent zijn de verbruikskosten van een elektrisch vloerverwarmingsysteem ineens bijzonder interessant.

 

** Een Warmup systeem voor een gemiddelde badkamer verbruikt per uur minder stroom dan twee gloeilampen van 100 watt.Kan ik verschillende wattages aan matten aansluiten op 1 thermostaat?


Nee, u mag uitsluitend 1 soort wattage aansluiten per thermostaat.

(dus 100 OF 150 OF 200Watt)

Wilt u meerdere wattages gebruiken in een ruimte dan dient u voor elke verschillende wattage een aparte thermostaat te gebruiken.Kan ik meer productinformatie aanvragen?

 


Het is mogelijk om een uitgebreide brochure van Warmup vloerverwarming hier te downloaden. (PDF).Rubrieken
Onderwerpen:
Shop
Tegel eigenschappen
Begrippen
Tegelmerken
Bezorgen/afhalen
Verwerking
Garantie
Visie en doelstelling
Website requirements
Monstertegels
Warmup electrische verwarming


Kunt u uw vraag niet vinden?
Neem dan contact met ons op.